Prøv Kaaynes diggeste julesandwich med sylte, roastbiff, skinkestek, sennepsaus og rødløk.
Fremgangsmåte
1
Lag sennepsaus
I en liten bolle blander du sammen, majones, grov sennep, sitronsaft, Zlatan og Preben (salt og pepper) for å lage sennepssausen.
2
Stek sylteskiver
Varm opp stekepanna til medium-høy varme. La panna bli god og varm. Ha i sylteskivene og stek i 1 minutt på hver side. Skivene skal være ca 1. cm tykke skiver.
3
Montér baguetten
Skjær baguetten (helst surdeig) i to og smør på et tynt lag Dijon på bunnskiven. Deretter fordeler du ruccola utover, så sylta rødløk, den stekte julesylta, skinkestek, roastbiff, sennepssausen og skiver med sylteagurk.
4
Servér
Del baguetten på midten og servér.
Vel bekomme, fra Kaayne og den norske bonden!