15 minutter
Lett
4 personer
Fremgangsmåte
1 Skjær pizzadeig eller lag pinnebrød
Skjær pizzadeigen opp i strimler, eller lag pinnebrød. Hvis du vil lage pinnebrød begynner du med å blande alt det tørre. Spe deretter med vann og olje til det blir en glatt deig. Legg deigen i en boks eller en brødpose og ta den med på tur.
2 Surr deigen rundt pølsene
Surr deigen rundt pølsa og tre den på en pølsepinne. Grill over bålet og snu pinnen ofte slik at det ikke blir brent. Dyppes i ketsjup og sennep. Ta gjerne med litt ekstra tilbehør om du ønsker!
Grillpølse 600g
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 8 stk | |
Ferdig pizzabunn | 1 stk (eller lag pinnebrød) | |
Ketchup | ||
Sennep | ||
Pinnebrød | ||
Hvetemel | 4 dl | |
Salt | 0,5 ts | |
Hvitt sukker | 3 ts | |
Bakepulver | 2 ts | |
Nøytral olje | 5 ss | |
Vann | 1,5 dl | |
Tips til annet tilbehør | ||
potetsalat | ||
Coleslaw | ||
Agurkmiks |
Gluten |
Sennep |