Fremgangsmåte
1 Skjær pizzadeig eller lag pinnebrød
Skjær pizzadeigen opp i strimler, eller lag pinnebrød. Hvis du vil lage pinnebrød begynner du med å blande alt det tørre. Spe deretter med vann og olje til det blir en glatt deig. Legg deigen i en boks eller en brødpose og ta den med på tur.
2 Surr deigen rundt pølsene
Surr deigen rundt pølsa og tre den på en pølsepinne. Grill over bålet og snu pinnen ofte slik at det ikke blir brent. Dyppes i ketsjup og sennep. Ta gjerne med litt ekstra tilbehør om du ønsker!
Grillpølse 600g
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Grillpølser | 8 stk | |
| Ferdig pizzabunn | 1 stk (eller lag pinnebrød) | |
| Ketchup | ||
| Sennep | ||
| Pinnebrød | ||
| Hvetemel | 4 dl | |
| Salt | 0,5 ts | |
| Hvitt sukker | 3 ts | |
| Bakepulver | 2 ts | |
| Nøytral olje | 5 ss | |
| Vann | 1,5 dl | |
| Tips til annet tilbehør | ||
| potetsalat | ||
| Coleslaw | ||
| Agurkmiks | ||
| Gluten |
| Sennep |