Go to main content
Pølsegryte med pasta

Pølsegryte med pasta er en rask og enkel middag. Denne oppskriften gir en kremet variant med fløte og tomatsaus.

Polsegryte med pasta
25 minutter
Lett
4 personer
The current vote is 0 stars out of 5.
(0)

Fremgangsmåte

1 Del opp og stek pølser

Kutt pølsene i passende biter/skiver og stekt de i en stekepanne med litt smør.

2 Kok pasta

Kok pastaen etter anvisning på pakken og tilsett små buketter av brokkoli og erter de siste par minuttene. Sil av vannet.

3 Kok opp saus og bland alt sammen

Kok opp et glass med din favoritt tomatsaus sammen med fløten. Ha i pastaen og grønnsakene og bland alt sammen. Smak til med salt og pepper.

Toppe retten med parmesan og server! Vipps, så har du en skikkelig god pølsegryte med pasta. Vel bekomme, fra den norske bonden.

Nyhet
Ked3vzv2zp

Grovere Skinnfri Kjøttpølse

NYT

Du trenger
Gilde Kjøttpølser 1 pakke
Smør 1 ss (til steking)
Grønne erter 0,5 - 1 boks
Brokkoli 1 stk
Parmesan (revet) Til topping
Kremet tomatsaus
Tomatsaus 1 glass
Fløte 1 dl
Salt 0,5 ts
Pepper 0,5 ts

Melkeprotein inkl laktose