Fremgangsmåte
1 Del opp og stek pølser
Kutt pølsene i passende biter/skiver og stekt de i en stekepanne med litt smør.
2 Kok pasta
Kok pastaen etter anvisning på pakken og tilsett små buketter av brokkoli og erter de siste par minuttene. Sil av vannet.
3 Kok opp saus og bland alt sammen
Kok opp et glass med din favoritt tomatsaus sammen med fløten. Ha i pastaen og grønnsakene og bland alt sammen. Smak til med salt og pepper.
Toppe retten med parmesan og server! Vipps, så har du en skikkelig god pølsegryte med pasta. Vel bekomme, fra den norske bonden.
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde Kjøttpølser | 1 pakke | |
Smør | 1 ss (til steking) | |
Grønne erter | 0,5 - 1 boks | |
Brokkoli | 1 stk | |
Parmesan (revet) | Til topping | |
Kremet tomatsaus | ||
Tomatsaus | 1 glass | |
Fløte | 1 dl | |
Salt | 0,5 ts | |
Pepper | 0,5 ts |
Melkeprotein inkl laktose |