Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Sett ovnen på 250 grader. Legg alle brødskiver på en stekeplate. Et tips er å skjære ganske tynne brødskiver.
På 4 av skivene har du på cheddar-ost. Stek i ovnen i ca. 5 min til osten smeltet og brødene blitt lett ristet.
2 Legg pålegget på brødskivene
Legg på skinke, sennep, løk og sylteagurk på de skivene med ost.
3 Montér sandwichen
Sett skivene sammen og avslutt med en brødskive som lokk.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Gilde flammegrilla BBQ filet | 6 - 8 skiver | |
| Landbrød | 6 skiver | |
| Cheddar | 4 skiver | |
| Sennep | 2 ss | |
| Sylteagurk | mengde etter ønske | |
| Sprøstekt løk | mengde etter ønske | |
| Gluten |
| Melkeprotein inkl laktose |
| Sennep |
| Soya |
Se flere oppskrifter
Focaccia med flammegrilla skinke, tomat og mozzarella
Hvis du liker grillmat kommer du til å elske flammegrilla skinke! Lunsjtips for champions!
Rundstykke med grilla skinke og rødkålssalat
Hvis du liker grillmat kommer du til å elske flammegrilla skinke! Dette er godt lunsjtips!
Baguette med BBQ-filet og paprika
Hvis du liker grillmat kommer du til å elske flammegrilla BBQ filet!