Fremgangsmåte
1 Slik lager du kebabsaus
Finhakk hvitløksfedd.
Bland sammen rømme, majones og resten av ingrediensene.
La sausen hvile i noen minutter før servering.
TIPS!
TIPS! Dersom du ønsker en litt mer sterk kebabsaus kan du tilsette 0,5 - 1 stk kuttet habanero i sausen. Smak til hvor sterk du ønsker sausen.
2 Slik varmer du opp kebabkjøtt
Kebabkjøttet skives, stekes i stekepanne i ca 2-3 minutter til kjøttet har fått en gylden farge.
3 Servering
Server stekt kebabkjøtt i pitabrød sammen med grønnsaker.
Topp med kebabsaus.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Kebabkjøtt 390g Enh
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Gilde Kebabkjøtt | 1 boks | |
| Kebabsaus | ||
| Rømme | 4 ss | |
| Majones | 4 ss | |
| Sriracha-saus | 1 ts | |
| Spisskummen | 1/2 ts | |
| Hvitløksfedd | 1 stk | |
| Oregano | 1/4 ts | |
| Salt | 1/4 ts | |
| Pepper | 0,5 ts | |
| Grønnsaker | ||
| Salat | ||
| Tomat | ||
| Agurk | ||
| Gul løk | ||
| Mais | ||
| Melkeprotein inkl laktose |
| Egg |