15 minutter
Lett
2-3 personer
Fremgangsmåte
1 Slik lager du pico de gallo
Finhakk løk og jalapeno.
Hakk opp tomater.
Grovhakk korriander.
Bland sammen løk, jalapeno, korriander og kvis over limejuice.
2 Slik varmer du opp tacokjøtt
Hell tacokjøttet over i en stekepanne eller kjele og varm under omrøring.
Eller varm opp i mikrobølgeoven: Hell over i en dyp tallerken og dekk til med lokk eller liknende. Rør om og varmes på 750W i ca 2 minutter. NB: Husk at emballasjen ikke skal varmes i mikrobølgeovn.
3 Servering
Server stekt tacokjøtt, ønskede grønnsaker, pico de gallo og tortilla lefse.
Smak til med salt og bland sammen.
Tacokjøtt 390g Enh
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde Tacokjøtt | 1 stk | |
Pico de gallo | ||
Gul løk | 1/2 stk | |
Jalapeño | 1 stk | |
Limejuice | 1 dl | |
Tomat (grovhakket) | 250 g | |
Koriander | 1/2 (grovhakket) potte |