Fremgangsmåte
1 Lag sausen
Bland alle ingrediensene til sausen i en bolle og smak til med litt lime.
2 Kok nudler
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann og sett til siden.
3 Stek biffstrimler
Stek biffstrimlene i litt olje. Krydre med salt og pepper, og sett til side.
4 Stek grønnsaker og bland alt sammen
Skjær squash og sopp i båter. Del opp brokkolini og pak choy. Wok grønnsakene og sett dem til side.
Ha olje i en panne og surr hvitløk, chili og ingefær mykt. Ha i grønnsakene og la det surre i et par minutter. Hell biffstrimlene tilbake i pannen og la alt bli gjennomvarmt.
Vend inn saus og nudler – eller server de ved siden av hvis du ønsker. Du kan også toppe retten med litt cashenøtter og sesamfrø for garnityr. Vel bekomme, fra den norske bonden.
Langtidsmørnet Storfe Biffstrimler 375g
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Biffstrimler | 1-2 pakker (ca. 400-600 g) | |
| Salt & Pepper | til krydring av biffstrimler | |
| Olje til steking | ||
| Pak choi | 2 stk | |
| Squash | 1 stk | |
| Brokkolini | 200 g | |
| Spinat | 200 g | |
| Grønn chili | 1 stk (evt. rød) | |
| Frisk Ingefær, finhakket | 1 ss | |
| Nudler | 250 g | |
| Saus | ||
| Soyasaus | 3 ss | |
| Østerssaus | 1 ss | |
| Sesamolje | 1 ss | |
| Lime | 1 båt | |
| Gluten |
| Egg |
| Soya |
| Skalldyr |
| Fisk |