Stabburpølse Spekeskalk 500g
500g
0 til 20°C / 0.500kg
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er det anvendt 120 g kjøttråvare av hest og svin. Blod (storfe), salt, sviske, sirup, krydder, konserveringsmiddel E250, antioksydant E301, startkultur. Krydder er bestrålt. Røkt med bøkeflis
Opprinnelsesland | Norge |
EPD NR | |
Materialnummer | |
Varenummer | |
GTIN | 7037203630812 |
Vekt pkn | 0.500 kg |
Oppbevaring | 0 til 20°C |
Energi kJ | 1791 kJ |
Energi kcal | 432 kcal |
Fett | 37 g |
Hvorav | |
- Mettet fett | 13 g |
- Enumettet fett | 16 g |
- Flerumettet fett | 5.1 g |
Karbohydrater | 2.8 g |
Hvorav | |
- Sukkerarter | 2.7 g |
Proteiner | 22 g |
Salt | 4.5 g |
Gluten | Nei |
Skalldyr | Nei |
Egg | Nei |
Fisk | Nei |
Peanøtter | Nei |
Soya | Nei |
Melkeprotein inkl laktose | Nei |
Nøtter | Nei |
Selleri | Nei |
Sennep | Nei |
Sesamfrø | Nei |
Svoveldioksid og sulfitter | Nei |
Lupin | Nei |
Bløtdyr | Nei |