Stabburpølse Spekeskalk 500g

0 til 20°C / 0.500 kg

Nqx7h42q3k

Stabburpølse Spekeskalk 500g

0 til 20°C / 0.500 kg

Ingredienser

Til 100 g ferdig vare er det anvendt 120 g kjøttråvare av hest og svin. Blod (storfe), salt, sviske, sirup, krydder, konserveringsmiddel E250, antioksydant E301, startkultur. Krydder er bestrålt. Røkt med bøkeflis

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
EPD NR
Materialnummer
Varenummer
GTIN 7037203630812
Vekt pkn 0.500 kg
Oppbevaring 0 til 20°C

Næringsinnhold

Energi kJ 1791 kJ
Energi kcal 432 kcal
Fett 37 g
Hvorav
- Mettet fett 13 g
- Enumettet fett 16 g
- Flerumettet fett 5.1 g
Karbohydrater 2.8 g
Hvorav
- Sukkerarter 2.7 g
Proteiner 22 g
Salt 4.5 g

Allergener 0

Gluten Nei
Skalldyr Nei
Egg Nei
Fisk Nei
Peanøtter Nei
Soya Nei
Melkeprotein inkl laktose Nei
Nøtter Nei
Selleri Nei
Sennep Nei
Sesamfrø Nei
Svoveldioksid og sulfitter Nei
Lupin Nei
Bløtdyr Nei