Stabburpølse Spekeskalk 500g
500g
0 til 20°C / 0.500kg
Produktbeskrivelse
Stabburpølse Spekeskalk
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er det anvendt 120 g kjøttråvare av hest og svin. Blod (storfe), salt, sviske, sirup, krydder, konserveringsmiddel E250, antioksydant E301, startkultur. Krydder er bestrålt. Røkt med bøkeflis
| Opprinnelsesland | Norge |
| EPD NR | |
| Materialnummer | |
| Varenummer | |
| GTIN | 7037203630812 |
| Vekt pkn | 0.500 kg |
| Oppbevaring | 0 til 20°C |
| Energi kJ | 1791 kJ |
| Energi kcal | 432 kcal |
| Fett | 37 g |
| Hvorav | |
| - Mettet fett | 13 g |
| - Enumettet fett | 16 g |
| - Flerumettet fett | 5.1 g |
| Karbohydrater | 2.8 g |
| Hvorav | |
| - Sukkerarter | 2.7 g |
| Proteiner | 22 g |
| Salt | 4.5 g |
| Gluten | Nei |
| Skalldyr | Nei |
| Egg | Nei |
| Fisk | Nei |
| Peanøtter | Nei |
| Soya | Nei |
| Melkeprotein inkl laktose | Nei |
| Nøtter | Nei |
| Selleri | Nei |
| Sennep | Nei |
| Sesamfrø | Nei |
| Svoveldioksid og sulfitter | Nei |
| Lupin | Nei |
| Bløtdyr | Nei |