Gode og smakfulle produktnyheter fra Gilde

Til årets første lanseringsvindu introduserer vi smakfulle nyheter; Slakterens beste kjøttboller og nye smaker i Gilde Turmat-serien.

19. feb. 2024 Oppdatert: 30. mai 2024

Våre beste kjøttboller noensinne

Slakterens beste norske og italienske kjottboller no036110

Kvalitet er stikkordet når Gilde slår på stortrommen og lanserer en helt ny serie med kjøttboller. Produktet har fått navnet Slakterens Beste kjøttboller, og oppskriftene og inspirasjonen er utviklet sammen med Gildes dyktige samarbeidspartnere på kokkelandslaget. Nyheten Slakterens Beste kjøttboller kommer i to varianter: Italienske smaker, og Sopp og Løk.

-Disse kjøttbollene er møysommelig utviklet med førsteklasses ingredienser. Vi har brukt mye tid og ressurser til å påse at vi får en optimal blanding av storfe og svinekjøtt som gjør konsistensen ekstra saftig og god – resultatet er våre beste kjøttboller noensinne!, sier markedssjef i Gilde, Karina Solheim.

I den nye emballasjen ligger kjøttbollene i pappskål som er overtrukket med klar plast, slik at forbrukerne kan se produktene. På emballasjen finner man en QR-kode som gir tilgang til inspirerende oppskrifter for utstrakt bruk av kjøttbollene.

-Når man skanner koden får man oppskrifter på pizza, tapas, pasta med mer, der kjøttbollene kan spille en sentral eller en viktig bi-rolle. Hver av de to variantene kan by på tre oppskrifter i tre ulike vanskelighetsgrader, som er nøye utvalgt og utprøvd, sier Solheim.


Møter forbrukernes behov

De nye kjøttbollene kommer i 400 grams forpakninger, dette for å møte forbrukernes og markedets behov:

-For Gilde er det utrolig viktig å tilfredsstille de aktuelle behovene hos forbrukerne. All innsikt viser til at innen 2030 så vil det være flere husholdninger med en eller to personer enn det vil være husholdninger med flere. Vi håper at de nye kjøttbollene beriker folks smaksopplevelser og vi er spente på hvordan de blir mottatt av forbrukerne, avslutter Solheim.

To nyheter i Gilde Turmat-serien

I tillegg til disse nyhetene introduserer Gilde også to praktiske og næringsrike måltidsløsninger for turgåere og friluftsentusiaster, nemlig Gilde Turmat Havregrøt og Gilde Turmat Tacogryte. Disse ferdiglagde måltidene er ideelle for forbrukere som ønsker et smakfullt og næringsrikt alternativ mens de er på farten, og tilbyr enkel tilberedning og god smak uansett hvor eventyret tar dem. Alt man trenger å gjøre er å tilsette varmt vann.

Gilde Turmat Tacogryte

-Nyhetene er 300 gram når de er ferdig tilberedt, og egner seg derfor perfekt som frokost eller lunsj. De fleste som går på tur, går ofte noen timer på dagen og spiser middag når man kommer hjem og har derfor behov for et lunsjmåltid. Med disse linjeutvidelsene til serien kan vi tilby alternativer både til frokost, lunsj og middag i løpet av en dag ute på tur!, sier Markedssjef for Langtidsholdbart, Henriette Bergli Eriksen.