Go to main content
Asiatisk biffsnadder

Digg og enkel asiatisk biffmiddag! Sunt og godt!

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Asiatisk biffsnadder
20 minutter
Lett
4 voksne personer

Fremgangsmåte

1 Del opp

Del biffkjøtt i strimler og løk, vårløk, paprika og sukkererter i mindre biter. Finhakk chili eller skjær i skiver.

Varm en panne med olje og brun kjøttet raskt, ca. 2 minutter. Vend med finrevet ingefær de siste 30 sekundene. Legg til side.

2 Stek opp

Stek løk og vårløk i samme panne. Tilsett ev. litt mer olje. Stek til det begynner å få farge. Ha i resten av grønnsakene og stek noen minutter til.

3 Vend inn

Vend inn kjøttet og stek 1-2 minutter. Smak til med salt og pepper.

Server biffsnadder med ris, eller bare som en varm salat.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

TIPS!

Smak til med soyasaus for en enda mer asiatisk smak!

Du trenger
Biff 600 g
Nøytral olje 2 ss
Finrevet ingefær 1 stk
Rødløk 1 stk
Vårløk 4 stk
Paprika 2 stk
Sukkererter 150 g
Salt & Pepper salt stk
Koriander

Relaterte oppskrifter

Biffsnadder med bearnaise
Rating of this product is 4.8 out of 5.

Biffsnadder med hjemmelaget bearnaisesaus

Digg og enkel biffmiddag med deilig bearnaisesaus!