Denne burgern er digg! Bruk gjerne en sterk blåmuggost som for eksempel gorgonzola fordi smaken avtar en del når osten blir varm.
Fremgangsmåte
1
Begynn med å lage hamburgeren
Åpne pakken med kjøttdeig og legg i en bolle. Knus hvitløksfedd i en presse og krydre med salt og pepper. Bland alt sammen med hendene til hvitløk, salt og pepper er godt fordelt i deigen. Del så opp blandingen i 4 burgere. Pass på at burgerne ikke blir for tykke i og med at de "Puffer seg" litt opp under steking. For å sørge for at burgeren ikke krummer seg under steking kan du også lage en liten grop med tommelen din i midten av burgeren.
2
Kutt tilbehør
Kutt rødløk i tynne skiver og grill/stek paprika i lange skiver.
3
Grill brugeren
Grill eller stek burgerne på middels til sterk varme i 4-5 minutter på hver side til burgeren er gjennomstekt. Legg osten på burgeren og la den smelte. La burgeren hvile i fem minutter før servering.
4
Monter hamburgeren i denne rekkefølgen
- Bunnen av burgerbrødet
- Majones (på topp og bunnlokk)
- 1 skje grov Dijon sennep
- 6 dæsj Tabasco (spredt)
- Salatmix (baby leaf)
- Rød løk skivet
- Grillet søt paprika
- Burger
- Blue cheese (i pakken)
- Sprøstekt løk
- Lokket av burgerbrødet
- Vel bekomme, fra den norske bonden!