Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Rens soppen stek den i varm panne med olje/smør, litt hvitløk og etterhvert persille. Smak til med salt og pepper.
2 lag dressing og monter burgeren
Rør sammen rømme og viltkrydder. Varm karbonadene og brødene. Monter burgeren etter ønske.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Karbonader | 4 stk | |
| Hamburgerbrød | 4 stk | |
| Kantareller | 200 g | |
| Smør eller olje til steking | ||
| Hvitløksfedd | 0,5 stk | |
| Persille | 2 ss | |
| Villdressing | ||
| Rømme | 2 dl | |
| Hakkede urter (f.eks. timian, persille og oregano) | 1 ss | |
| Salt & Pepper | ||
| Resten av toppingen | ||
| Hjertesalat | 4 blader | |
| Rødløk | 8 ringer | |
| Gluten |
| Soya |
| Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Pølse på termos
Ikke gjør denne vanlige feilen når du skal lage pølse på termos! Dette er trikset du må kunne som sikrer at pølsa ikke sprekker i termosen!