Oppskrift

Knekkebrød go og mager leverpostei

Oppskrift

Knekkebrød go og mager leverpostei

20 min Middels 4 voksne porsjoner

Ristet rugbrødskive smurt med rødbet krem, skivet avocado, bacon og gressløk. Delt kokt egg og spirer.

Denne retten er perfekt til frokost, lunsj og kvelds!

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du:

Stek baconet i stekepanne 2 minutter på hver side, eller på et bakepapir i ovnen 8-10 min på 180 grader.

2

Slik gjør du

Skrell og skjær grønnsakene i tynne strimler. Kok opp eddik, sukker og vann.

3

Ha grønnsakene og laurbærblad i laken og trekk til siden. La det stå under lokk i ca. 20 min. Sil av væsken.

4

Smør posteien ut på knekkebrødene og topp med syltete grønnsaker og litt frisk timian.

Vel bekomme, fra den norske bonden!