Oppskrift
Knekkebrød med krydderservelat og snøfrisk
15 min Lett 4 voksne porsjoner
Ristet rugbrødskive smurt med rødbet krem, skivet avocado, bacon og gressløk. Delt kokt egg og spirer.
Denne retten er perfekt til frokost, lunsj og kvelds!
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du:
Skjær fennikel tynt med en mandolin eller en ostehøvel. Ha det i en bolle med kaldt vann.
2
Bland sammen snøfrisk, cottage cheese, salt pepper og litt friske fint hakkede urter. Hell av vannet fra fennikelen.
3
Skjær pære i tynne skiver. Topp knekkebrød med pære, cottage-cheese røre og sprø fennikel
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Se flere oppsskrifter

Søndagsbrunch med egg, bacon, toast, grønnsaker, frukt og bær
Oppskrift
40 min Lett 4 porsjoner

Bogskinke med tomatsalat
Oppskrift
20 min Lett 4 porsjoner

Baguette (Pintxos) med salami santalona
Oppskrift
25 min Lett 4 porsjoner

Wrap med fetaostkrem og ekte kokt skinke
Oppskrift
15 min Lett 4 voksne porsjoner