Stabbur 130g
130g
0 til 20°C / 0.130kg
Produktbeskrivelse
STABBUR
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er det anvendt 129 g kjøttråvare av svin. Blod (storfe), salt, sviske, sirup, krydder, konserveringsmiddel E250, E202, E211, antioksidant E301, startkultur. Krydder er bestrålt. Røkt med bøkeflis
Kjøp produkter fra Gilde på nett
| Opprinnelsesland | Norge |
| EPD NR | |
| Materialnummer | |
| Varenummer | |
| GTIN | 7037204191954 |
| Vekt pkn | 0.130 kg |
| Oppbevaring | 0 til 20°C |
| Energi kJ | 1837 kJ |
| Energi kcal | 443 kcal |
| Fett | 38 g |
| Hvorav | |
| - Mettet fett | 13 g |
| - Enumettet fett | 16 g |
| - Flerumettet fett | 5.3 g |
| Karbohydrater | 3.8 g |
| Hvorav | |
| - Sukkerarter | 3.6 g |
| Proteiner | 22 g |
| Salt | 4.7 g |
| Gluten | Nei |
| Skalldyr | Nei |
| Egg | Nei |
| Fisk | Nei |
| Peanøtter | Nei |
| Soya | Nei |
| Melkeprotein inkl laktose | Nei |
| Nøtter | Nei |
| Selleri | Nei |
| Sennep | Nei |
| Sesamfrø | Nei |
| Svoveldioksid og sulfitter | Nei |
| Lupin | Nei |
| Bløtdyr | Nei |