Klosterlam Fenalår Pk
2000g
0 til 20°C / 2.000kg
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 147 g kjøttråvare av lam, salt, overflatebehandlingsmiddel E202
| Opprinnelsesland | Norge |
| EPD NR | 00000004157707 |
| Materialnummer | |
| Varenummer | |
| GTIN | 2301152300009 |
| Vekt pkn | 2.000 kg |
| Oppbevaring | 0 til 20°C |
| Energi kJ | 1105 kJ |
| Energi kcal | 265 kcal |
| Fett | 17 g |
| Hvorav | |
| - Mettet fett | 8.8 g |
| - Enumettet fett | 6.5 g |
| - Flerumettet fett | 0.9 g |
| Karbohydrater | 0 g |
| Hvorav | |
| - Sukkerarter | 0 g |
| Proteiner | 28 g |
| Salt | 8.5 g |
| Gluten | Nei |
| Skalldyr | Nei |
| Egg | Nei |
| Fisk | Nei |
| Peanøtter | Nei |
| Soya | Nei |
| Melkeprotein inkl laktose | Nei |
| Nøtter | Nei |
| Selleri | Nei |
| Sennep | Nei |
| Sesamfrø | Nei |
| Svoveldioksid og sulfitter | Nei |
| Lupin | Nei |
| Bløtdyr | Nei |