Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Del opp paprika og løk i strimler. Ha de i en ildfastform sammen med litt olje. Stek de i ovnen på 230 grader i ca. 10-15 min til de blitt myke og fått litt farge.
2 Bygg baguetten
Fordel Ajvar (paprikasaus) i baguetten og topp med Gilde Bbq filet pålegg, ovnsbakte grønnsaker og litt frisk koriander.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Gilde flammegrilla BBQ filet | 6 skiver | |
| Paprika | 1 stk | |
| Rødløk | 0,5 stk | |
| Baguette | 2 stkk | |
| Koriander | ||
| Ajvar paprikasaus | 1 glass | |
| Gluten |
| Egg |
Se flere oppskrifter
Focaccia med flammegrilla skinke, tomat og mozzarella
Hvis du liker grillmat kommer du til å elske flammegrilla skinke! Lunsjtips for champions!
Rundstykke med grilla skinke og rødkålssalat
Hvis du liker grillmat kommer du til å elske flammegrilla skinke! Dette er godt lunsjtips!
Sandwich med grilla BBQ-filet cheddar og sennep
Hvis du liker grillmat kommer du til å elske flammegrilla BBQ-filet! Et lunsjtips for de som er ekte grillentusiaster!