Pytt i panne med kjøttboller

Pytt i panne med kjøttboller

Pytt i panne med kjøttboller

Ingredienser

4 voksne

  • 1 pose Gilde kjøttboller
  • Rotgrønnsaker du liker. For eksempel poteter, gulrot, søtpotet, løk , persillerot.
  • Salt og pepper
  • 3 ss smør
  • Olje
  • 4 eggeplommer
  • 1 beger cremefraishe
  • 1 ts pepperrotkrem
  • Litt timian
  1. Kutt rotgrønnsaker i små biter og kok de lett møre i kokende vann og ha de deretter i en stor stekepanne og stek det gyldent sammen med olje og smør. Ha over godt med pepper og litt salt.
  2. Ha over kjøttbollene og la de bli varme sammen med resten av grønnsakene i stekepannen.
  3. Rør sammen crème fraiche og pepperrotkrem og server dette som en dressing til Pytt i panne retten. Godt med eggeplomme til. Dryss over timian til slutt.