Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Begynn med å lage tomatsaus. Finhakk løk, hvitløk og chili, og stek det mykt i olivenolje. Ha i resten av ingrediensene og la sausen småkoke i 20 minutter.
2 Lag spagetti
Kok spagetti som anvist på pakken.
3 Stek kjøttbollene
Stek kjøttbollene i litt nøytral olje, eller legg de i tomatsausen i noen minutter til de er gjennomvarme.
4 Servér
Server spagetti med tomatsaus og kjøttboller med fersk basilikum, revet parmesan og et dryss pepper.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Gilde kjøttboller | 500 g | |
| Spagetti | 400 g | |
| Hvitløksfedd | 2 stk | |
| Gul løk | 1 stk | |
| Rød Chili | 0,5 stk | |
| Olivenolje | 3 ss | |
| Oregano | 1 ts | |
| Hermetiserte tomater | 1 boks (400g) | |
| Tomatpurè | 2 ss | |
| Rødvinseddik | 1 ss | |
| Salt | ||
| Hvitt sukker | 0,5 ts | |