Vi har laget våre beste kjøttboller noensinne! Grovkverna og krydra til perfeksjon.
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Begynn med å lage tomatsaus. Finhakk løk, hvitløk og chili, og stek det mykt i olivenolje. Ha i resten av ingrediensene og la sausen småkoke i 20 minutter.
2
Lag spagetti
Kok spagetti som anvist på pakken.
3
Stek kjøttbollene
Stek kjøttbollene i litt nøytral olje, eller legg de i tomatsausen i noen minutter til de er gjennomvarme.
4
Servér
Server spagetti med tomatsaus og kjøttboller med fersk basilikum, revet parmesan og et dryss pepper.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Flere oppskrifter med våre beste kjøttboller noensinne!
Umamigryte med kjøttboller
1t Middels 5-6 pers.
Meksikansk tapas med kjøttboller
40m Middels 5-6 pers.
Klassisk pasta med italienske kjøttboller
40m Lett 3 pers.
Wrap med kjøttboller, sopp og karamellisert løk
50m Vanskelig 10 pers.
Gryte med italienske kjøttboller og parmesan
1t Vanskelig 10 pers.
Meksikansk sandwich med kjøttboller
35m Vanskelig 10 pers.