Gilde er ny sponsor av det norske skilandslaget for kvinner
I tillegg til oppmerksomhet rundt Kvinner Elite vil Gilde også bli en synlig partner i de norske skikretsene. Avtalen har en varighet på to år hvor VM i Planica blir en viktig arena. Med opsjon på to nye år kan VM på hjemmebane i Trondheim 2025 også bli aktuelt.
- Mange av våre skiløpere har et forhold til bygda, og dermed den norske bonden. Det er et godt utgangspunkt for å utvikle og bli bedre kjent med norsk mat, sier kommersiell leder Peder Nævestad i Skiforbundet langrenn.
- Gilde har et sammenfallende og fremtidsrettet blikk med langrennssporten hvor bærekraftig utvikling og gjennomføring er i høysetet. Slik kan vi sammen sette fokus på norsk mat fra den norske bonden, sier Nævestad.
Gilde ønsker å forsterke sin identitet, «fra den norske bonden», ved å utvikle nye relasjoner og arenaer for samarbeid med de norske skijentene. Gilde er en kjent og kjær merkevare for mange nordmenn og representerer en viktig kilde til protein.
- Vi gleder oss til følge de norske langrennsjentene på veien mot målet om å være den beste langrennsnasjonen. Gilde skal bidra med trygg og næringsrik norsk mat med god smak og kvalitet, sier markedsdirektør for Gilde, Nina Rishovd Stavenæs.
Les også
Pølsepausen - Alle turer fortjener en premie
Pølsepausen er et høydepunkt på en hver tur. Spesielt for barna, men også for de voksne. Ta med Gilde grillpølser på tur og nyt norsk natur, og ikke minst norsk mat fra norske bønder!
Lokale krefter bak Gilde turmat
Midt i sentrum av nasjonalparkene Jotunheimen, Rondane og Dovrefjell ligger Otta og fabrikken Rondane produksjon, tidligere kjent som Nortura Otta. Her produseres Gilde turmat. Rutinerte lokale…
Gilde med nytt design
Vi endrer design på mer enn 400 forpakninger for å styrke vår assosiasjon til det norske. Nå etablerer vi en tydeligere tilknytning til eierene våre: den norske bonden. 4 av 10 nordmenn vet ikke at…
Middagstips
Her har vi samlet alle Gildes middagstips. Tips til raske og enkle middager, men også oppskrifter du kanskje ikke lager til vanlig. Så, hva lager du til middag denne uken?