Middagstips til hverdagen - Fra oss i Gilde

Italiensk pølsegrateng

Her har vi samlet alle Gildes middagstips til hverdagen. Middagstips til enkle og raske middager, men også tips til noen oppskrifter du kanskje ikke lager til vanlig. Gryter, gratenger, supper, pasta og pølser. Nordmenn har et nært forhold til disse hverdagsrettene. Så, hvilke oppskrifter lager du til middag denne uken?

Gryter

Det finnes et vel av gryter som er favorittrettene til mange. Man kan lage gryter av så og si alt; Pølsegryter, biffgryter som Biff Stroganoff, Fransk Boeuf Bourguignon eller Thaigryter. I tillegg er gryter noe man fint kan lage hverdags, men også til fest! La deg inspirere av noen av våre gryter. Her finner du alt fra klassiske hverdagsgryter til gryteretter som egner seg supert til helg og festmat. Vel bekomme, fra den norske bonden!

Gratenger

Gratenger er litt som gryter egentlig. Du kan lage det av tilnærmet hva som helst. Hovedforskjellen er at man lager gratenger i ildfaste former, mens gryteretter, ja du gjettet riktig, lages i gryter. I og med at gratenger lages i ovnen får mange av rettene en deilig stekeskorpe og skiller seg derfor litt fra gryteretter sånn sett.

Det finnes mange måter å tilberede Gilde-pølser på grillen!

La oss være ærlig. Pølser på grillen er uimotståelig godt. ikke bare alene, men sammen i en mixed grill med masse andre deilige kjøttstykker. Selv om pølsa er god alene i lompe eller brød, med ketchup og sennep, har vi så lyst til å vise deg hvor mange forskjellige måter man kan tilberede og laget pølser på. Og det trenger faktisk ikke å være omstendelig. Faktisk er alle våre retter ganske enkle. Vil du lese mer om grill kan du klikke her og besøke grillguiden vår.