Middagstips til hverdagen - Fra oss i Gilde

Italiensk pølsegrateng

Her har vi samlet alle Gildes middagstips til hverdagen. Tips til enkle og rake middager, men også tips til noen oppskrifter du kanskje ikke lager til vanlig. Gryter, gratenger, supper, pasta og pølser. Nordmenn har et nært forhold til disse hverdagsrettene. Så, hvilke oppskrifter lager du til middag denne uken?

Gryter

Det finnes et vel av gryter som er favorittrettene til mange. Man kan lage gryter av så og si alt; Pølsegryter, biffgryter som Biff Stroganoff eller Fransk Boeuf Bourguignon eller Thaigryter. I tillegg er gryter noe man fint kan lage hverdags, men også til fest! La det inspirere av noen av våre gryter. Her finner du alt fra klassiske hverdagsgryter til gryteretter som egner seg supert til helg og festmat. Vel bekomme, fra den norske bonden!

Gratenger

Gratenger er litt som gryter egentlig. Du kan lage det av tilnærmet hva som helst. Hovedforskjellen er at man lager gratenger i ildfaste former, mens gryteretter, ja du gjettet riktig, lages i gryter. I og med at gratenger lages i ovnen får mange av rettene en deilig stekeskorpe og skiller seg derfor litt fra gryteretter sånn sett.