Turistforeningen fikser turstiene, norske bønder fra Gilde fikser turmaten
Hver dag jobber folka i DNT for at vi skal ha best mulige opplevelser når vi er ute i naturen - fra stien til turisthytta. Og hver dag jobber norske bønder for å for at du skal ha best mulig mat, også når du skal på tur. Sammen gleder vi oss til å være en del av hele Norges naturopplevelser! Derfor har vi nå laget en rekke oppskrifter som er skreddersydd til noen av Norges mest populære turer.
Lag mat i naturen i høst

Grillpølse med nanbrød, grillet paprika og gremulata
Oppskrift
45 min Lett 4 porsjoner

Sandwich med kokt skinke, raclette-ost, purre og sennep
Oppskrift
25 min Lett 4 porsjoner

Wienerpølser med rødkål, chili, løk og fennikelfrø
Oppskrift
25 min Lett 4 porsjoner

Pastasalat med skinke, bacon, bjørnebær og blåmuggost
Oppskrift
20 min Lett 4 porsjoner
Fler turmatoppskrifter

Grovt brød med ekte kokt skinke og salat
Oppskrift
10. min Lett 1 porsjoner

Oste- og agurkstaver rullet i ekte kokt skinke
Oppskrift
10 min Lett 1 porsjoner

Wrap med kokt skinke og ertekrem
Oppskrift
15 min Lett 4 voksne porsjoner

Wrap med fetaostkrem og ekte kokt skinke
Oppskrift
15 min Lett 4 voksne porsjoner

Salamiwrap
Oppskrift
5 min Lett 1 porsjoner