Gjør pausen til en opplevelse med disse turoppskriftene!
Turens høydepunkt
Pølsepausen er et høydepunkt på en hver tur. Spesielt for barna, men også for de voksne. Ta med Gilde grillpølser på tur og nyt norsk natur, og gjør pausen til en opplevelse med disse turoppskriftene!
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Bålpølse - pølse i pinnebrød
Grillpølsene surres inn i strimler av ferdig pizzadeig eller i pinnebrød. Et perfekt turmåltid!
Grillpølse med nanbrød, grillet paprika og gremulata
Deilig og utradisjonell turmat! prøv denne varianten i pølsepausen.
Turmaten blir enkel og god med disse oppskriftene!
Mat på tur kan lages på mange måter. Når man er på tur er det viktig å pakke etter hva slags tur man skal på. Noen ganger egner det seg å lage mat på bål, med skikkelig bålmat som pølser eller toast med ost og skinke.
Skal man på lengre tur trenger man enkel turmat som ikke veier så mye. Et turmat tips til enkel mat på tur er Gilde turmat som er laget i samarbeid med DNT.
De er lette i vekt, lette å pakke med seg, enkel å tilberede og smaker godt. Bare tilsett varmt vann, hell vannet i posen med frysetørket turmat fra Gilde og vent i ca. 10 minutter så er maten klar. Full av næring som gjør deg klar til resten av turen. Du kan lese mer om Gilde turmat her.
Visste du at du også kan få tak i Gilde turmat Brun lapskaus og Pasta bolognese i DNTs flotte nettbutikk?
Prøv Gilde turmat neste gang du skal på tur. Du finner den i matbutikken. I tørrvarehylla for å være helt eksakt!
Turistforeningen fikser turstiene, norske bønder fra Gilde fikser turmaten
Hver dag jobber folka i DNT for at vi skal ha best mulige opplevelser når vi er ute i naturen - fra stien til turisthytta. Og hver dag jobber norske bønder for å for at du skal ha best mulig mat, også når du skal på tur.
Sammen gleder vi oss til å være en del av hele Norges naturopplevelser! Derfor har vi nå laget en rekke oppskrifter og som er skreddersydd til noen av Norges mest populære turer og tips til turmat som er lett å lage, og ikke minst turmat for deg som ønsker å bruke litt mer tid på måltidet du skal nyte på norgestur.
Lag mat i naturen i sommer
Pølse på termos
Ikke gjør denne vanlige feilen når du skal lage pølse på termos! Dette er trikset du må kunne som sikrer at pølsa ikke sprekker i termosen!
Grillpølse med nanbrød, grillet paprika og gremulata
Deilig og utradisjonell turmat! prøv denne varianten i pølsepausen.
Sandwich med kokt skinke, raclette-ost, purre og sennep
Denne retten er utrolig enkel og perfekt å ta med på tur i skogen!
Wienerpølser med rødkål, chili, løk og fennikelfrø
Denne retten er utrolig enkel. Gilde wienerpølser er perfekt å ta med på tur i skogen!
Pastasalat med skinke, bacon, bjørnebær og blåmuggost
Denne salaten kan du lage hjemme før du legger ut på tur. Ha den i en plastbolle eller glass med lokk og ta med dressingen ved siden av i et tett syltetøyglass eller på en flaske. Hell over ved…