Gjør pausen til en opplevelse med disse turoppskriftene!

Turmatguiden
Sommer 2019 no024916 JPG

Pølsepausen er et høydepunkt på en hver tur. Spesielt for barna, men også for de voksne. Ta med Gilde grillpølser på tur og nyt norsk natur, og gjør pausen til en opplevelse med disse turoppskriftene!

Turmaten blir enkel og god med disse oppskriftene!

Mat på tur kan lages på mange måter. Når man er på tur er det viktig å pakke etter hva slags tur man skal på. Noen ganger egner det seg å lage mat på bål, med skikkelig bålmat som pølser eller toast med ost og skinke.

Skal man på lengre tur trenger man enkel turmat som ikke veier så mye. Et turmat tips til enkel mat på tur er Gilde turmat som er laget i samarbeid med DNT.

De er lette i vekt, lette å pakke med seg, enkel å tilberede og smaker godt. Bare tilsett varmt vann, hell vannet i posen med frysetørket turmat fra Gilde og vent i ca. 10 minutter så er maten klar. Full av næring som gjør deg klar til resten av turen. Du kan lese mer om Gilde turmat her.

Visste du at du også kan få tak i Gilde turmat Brun lapskaus og Pasta bolognese i DNTs flotte nettbutikk?

Turistforeningen fikser turstiene, norske bønder fra Gilde fikser turmaten

Hver dag jobber folka i DNT for at vi skal ha best mulige opplevelser når vi er ute i naturen - fra stien til turisthytta. Og hver dag jobber norske bønder for å for at du skal ha best mulig mat, også når du skal på tur.

Sammen gleder vi oss til å være en del av hele Norges naturopplevelser! Derfor har vi nå laget en rekke oppskrifter og som er skreddersydd til noen av Norges mest populære turer og tips til turmat som er lett å lage, og ikke minst turmat for deg som ønsker å bruke litt mer tid på måltidet du skal nyte på norgestur.

Turtips fra DNT - 10 aktiviteter for barn på tur

Hvor går turen i sommer?