Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Forvarm ovnen 180 grader. Kutt potet, bete, gulrot og hvitløk i biter. Del sitronene i to. Ha grønnsakene i en ildfast form og hell over olje. Salte og pepre etter ønske.
2 Bak grønnsakene og pølsene
Ha på frisk timian og bak grønnsakene i ca. 15 minutter. Del pølsene på langs og ha de i formen de siste 7 minuttene. Serveres varm.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 1 pk | |
Søtpotet | 2 stk | |
Beter | 4-6 stk | |
Gulrøtter | 4-5 stk | |
Hvitløksfedd | 2 stk | |
Sitron | 2 stk | |
Olivenolje | 1 stk | |
Timian | 1 stk | |
Salt & Pepper |
Se flere oppskrifter
Pytt i panne med pølsebiter
Pytt i panne med pølserbiter er en real klassiker! Denne varianten er litt sunnere.
Shakshuka med pølsebiter og egg
Shakshuka er en spennende jødisk rett som egner seg både til frokost, lunsj og middag!
Grillpølsespyd
Grillpølsespyd er enkelt, godt og det er bare fantasien som setter en stopper for hvilke kombinasjoner man kan lage det av. Her er et forslag fra den norske bonden!
Quesedilla med pølse
Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?
Pasta med pølse
Pasta med pølse er en barnevennlig og rask middag! Denne lages med en enkel og god tomatsaus.