Go to main content
Bakte grønnsaker med pølse

Bakte grønnsaker med pølser fra Gilde er et klassisk norsk middagstips til norske familier!

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Bakte gronnsaker med polse
40 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Forvarm ovnen 180 grader. Kutt potet, bete, gulrot og hvitløk i biter. Del sitronene i to. Ha grønnsakene i en ildfast form og hell over olje. Salte og pepre etter ønske.

2 Bak grønnsakene og pølsene

Ha på frisk timian og bak grønnsakene i ca. 15 minutter. Del pølsene på langs og ha de i formen de siste 7 minuttene. Serveres varm.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Grillpølser 1 pk
Søtpotet 2 stk
Beter 4-6 stk
Gulrøtter 4-5 stk
Hvitløksfedd 2 stk
Sitron 2 stk
Olivenolje 1 stk
Timian 1 stk
Salt & Pepper

Se flere oppskrifter

Pytt-i-panne-med-pølser
Rating of this product is 5 out of 5.

Pytt i panne med pølsebiter

Pytt i panne med pølserbiter er en real klassiker! Denne varianten er litt sunnere.

Shakshuka tomatpolsegryte med speilegg
Rating of this product is 5 out of 5.

Shakshuka med pølsebiter og egg

Shakshuka er en spennende jødisk rett som egner seg både til frokost, lunsj og middag!

Grillpolsespyd
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillpølsespyd

Grillpølsespyd er enkelt, godt og det er bare fantasien som setter en stopper for hvilke kombinasjoner man kan lage det av. Her er et forslag fra den norske bonden!

Quesedilla med grillpolse
Rating of this product is 5 out of 5.

Quesedilla med pølse

Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?

Pasta med polse
Rating of this product is 5 out of 5.

Pasta med pølse

Pasta med pølse er en barnevennlig og rask middag! Denne lages med en enkel og god tomatsaus.