Go to main content
Quesedilla med pølse

Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?

The current vote is 5 stars out of 5.
(2)
Quesedilla med grillpolse
20 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Del pølsene på langs i to, finhakk chili og skjær løk i tynne båter. Fordel pølse, mais, rødløk, koriander, ost og chili på lefsene og legg en lefse oppå som lokk.

2 Stek og servér

Stek i en middels varm tørr panne til osten er smeltet. Vend underveis i steketiden. Serveres varme.

Du trenger
Grillpølser 1 pk
Tortillalefser 10 stk
Revet mozzarella 1 pk
Rød Chili 1 stk
Mais 1 boks
Rødløk 1 stk
Koriander 1 stk

Gluten

Se flere oppskrifter

Pytt-i-panne-med-pølser
Rating of this product is 5 out of 5.

Pytt i panne med pølsebiter

Pytt i panne med pølserbiter er en real klassiker! Denne varianten er litt sunnere.

Shakshuka tomatpolsegryte med speilegg
Rating of this product is 5 out of 5.

Shakshuka med pølsebiter og egg

Shakshuka er en spennende jødisk rett som egner seg både til frokost, lunsj og middag!

Grillpolsespyd
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillpølsespyd

Grillpølsespyd er enkelt, godt og det er bare fantasien som setter en stopper for hvilke kombinasjoner man kan lage det av. Her er et forslag fra den norske bonden!

Pasta med polse
Rating of this product is 5 out of 5.

Pasta med pølse

Pasta med pølse er en barnevennlig og rask middag! Denne lages med en enkel og god tomatsaus.

Polsepizza no025336 jpg
Rating of this product is 5 out of 5.

Pølsepizza

Denne retten lages på 30 minutter med ferdig deig