Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Del pølsene på langs i to, finhakk chili og skjær løk i tynne båter. Fordel pølse, mais, rødløk, koriander, ost og chili på lefsene og legg en lefse oppå som lokk.
2 Stek og servér
Stek i en middels varm tørr panne til osten er smeltet. Vend underveis i steketiden. Serveres varme.
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 1 pk | |
Tortillalefser | 10 stk | |
Revet mozzarella | 1 pk | |
Rød Chili | 1 stk | |
Mais | 1 boks | |
Rødløk | 1 stk | |
Koriander | 1 stk |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Pytt i panne med pølsebiter
Pytt i panne med pølserbiter er en real klassiker! Denne varianten er litt sunnere.
Shakshuka med pølsebiter og egg
Shakshuka er en spennende jødisk rett som egner seg både til frokost, lunsj og middag!
Grillpølsespyd
Grillpølsespyd er enkelt, godt og det er bare fantasien som setter en stopper for hvilke kombinasjoner man kan lage det av. Her er et forslag fra den norske bonden!
Pasta med pølse
Pasta med pølse er en barnevennlig og rask middag! Denne lages med en enkel og god tomatsaus.