Biff stroganoff med grønnsaker

50 min Lett 4 pers.

Biff stroganoff med grønnsaker

Biff stroganoff er en klassiskbiff gryte som fortsetter å holde seg aktuell. Her finner du en enkel og god variant hele familien vil elske.

Fremgangsmåte

Vi har også andre oppskrifter på spennende varianter av biff stroganoff. Se også Biff Stroganoff med kjøttboller, og Biff Stroganoff med kremet pasta.

1

Slik gjør du

Del biffkjøtt i biter og brun i en gryte med litt olje, gjerne i puljer så du får god stekeskorpe. Del løk og sopp i båter, gulrøtter og paprika i biter og fres godt i gryta.

2

Rør inn og la det småkoke

Ha kjøttet tilbake i gryten og rør inn tomatpuré og paprikakrydder. La frese i et par minutter før kraft og fløte røres inn. La småkoke til kjøttet er mørt. Koketiden variere litt med hva slags kjøtt du bruker, smak underveis.

3

Kok opp bønner og smak til med salt og pepper

Del grønne bønner i to og la koke med et par minutter. Vend inn rømme og smak til med salt og pepper før servering. Server Biff stroganoff med et dryss persille som topping.

Tips! Det er mye mat i denne gryten, så du trenger ikke noe tilbehør, men en frisk salat, godt brød eller potetmos er godt til. Det går også an å ha kokte poteter i biter i selve gryten om du har rester fra gårsdagens middag.