Fremgangsmåte
1 Del opp og kok
Del blomkål og brokkoli/brokkolini i små topper. Kok dem lett, ca. 3 minutter. Del røde druer i to, og grovhakk valnøtter.
2 Lag dressing
Bland sammen majones, sennep og eddik. Smak til med salt og pepper.
3 Bland sammen og servér
Bland sammen brokkoli, blomkål, smårett bacon, blå druer og hakkede valnøtter. Hell over dressing og nyt et deilig, sunt og raskt måltid.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Smårett Bacon 180g
Du trenger | ||
---|---|---|
Bacon | 1 pakke (180 g) | |
Blomkål | 1 stk | |
Brokkoli | 1 stk (evt. 200 g brokkolini) | |
Røde druer | 1/2 pakke | |
Valnøtter | 50 g | |
Dressing | ||
Majones | 1 dl | |
Sennep | 1 ss | |
Eddik | 1 ss |
Nøtter |
Egg |
Sennep |
Se flere lunsjoppskrifter
Lunsjtips
Hva skal du ha til lunsj? Gilde gir deg lunsjtips du kan lage på hjemmekontoret eller i helgen for den sakens skyld. Vi mener det er viktig å opprettholde matgleden selv om vi er mye hjemme. Derfor…
Lunsj wrap med bacon
Lunsj wrap er både et enkelt og godt måltid midt på dagen! Prøv vår variant med bacon og frisk fersken.
Tysk potetsalat med en vri
Tysk potetsalat er en deilig potetsalat med bacon! I denne oppskriften har vi lagt til sopp og bønner for ekstra smak.
Knekkebrød med minisalami, avokado og salsa
Denne retten er enkel å lage til lunsj. For eksempel på hjemmekontoret! Bon apetit. Fra den den norske bonden.
Pai med bacon og brokkoli
Oppskrift på en smakfull pai med bacon, brokkoli, cherrytomater og ost. Vi har laget en vri på den klassiske paien ved å servere den som muffins. Perfekt til frokost eller som tapas til koldtbordet.…