Paimuffin er en veldig morsom måte å servere egg på. Overrask barna dine med en morsom og god frokost.
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Del bacon og brokkoli i biter, finsnitt vårløk og del cherrytomater i to. Fres baconbitene sprø i en varm panne. Vend inn brokkoli og stek videre i 1 minutt. Sett til side og vend inn vårløk og cherrytomater.
2
Pisk sammen
Pisk egg med fløte, salt og pepper. Vend inn halvparten av osten.
3
komponér i muffinsform og sett i ovnen
Rull ut paideigen og del i 8 biter. Press hver bit ned i en smurt muffinspanne eller muffinsformer av aluminium. Fordel brokkoli- og baconfyllet i og hell over eggeblandingen.
Dryss resten av osten over og stek i ovnen til eggestanden har satt seg og paideigen er gyllen, ca. 20 minutter.
Vel bekomme, fra den norske bonden!