#4 Hagle

25m Lett 4 pers.

Sideligger polse

For deg som elsker kjøtt er haglepølsa en vinner - to wienere lagt som enten sideligger eller overligger. Topp med rekesalat og gressløk for et ekstra smell i smaksløkene!

Fremgangsmåte

1

Lag rekesalat (kan sløyfes)

Begynn med å hardkoke egget og la det bli avkjølt. Deretter kan det deles i små biter og blandes med reker, majones, dill og lime. Smak til med sennep, salt og pepper.

2

Kok opp vann

Kok opp vann i en stor kjele. Når vannet koker trekker du kjelen til side og skrur av varmen.

3

Trekk pølsene i det varme vannet

Åpne pølsepakken rett før pølsene skal legges i vann. Pass på at vannet ikke koker når pølsene legges oppi. De skal ligge og trekke i ca. 10 minutter.

4

Legg to pølser i hver lompe og topp med gressløk

For en ekte haglepølse må du ha to pølser i lompa - enten som en sideligger eller overligger. Legg på rekesalat og topp med hakket gressløk. Vel bekomme, fra den norske bonden!