Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Del potetene i to og kok de møre. Når potetene er møre deler du polkabeter og neper i syltynne skiver og legg de i isvann.
2 lag pepperrotkrem
Bland crême fraiche med revet pepperot, salt, pepper saft og skal fra en sitron. Smak til og sett til siden.
3 Lag salat
Lag salat av nypoter, polkabeter, neper, brønnkarse og vakre spiselige blomster.
4 Server
Grill eller stek kjøttet og server sammen med potetsalaten og den sterke pepperrotkremen.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
TIPS!
Bruk steketermometer når du griller! For å få kjøttet lyserosa bør kjernetemperaturen være på 63 °C
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Biff | 800 g | |
| Nypoteter | 400 g | |
| Rødbeter | 4 stk | |
| Neper | 2 stk | |
| Brønnkarse | ||
| Pepperrotkrem | ||
| Pepperrotkrem | 1 bit (ca 2 cm) | |
| Crème fraîche | 1 dl | |
| Sitron (saft og revet skall) | 0,5 stk | |
| Salt & Pepper | ||
| Melkeprotein inkl laktose | 
Se flere oppskrifter
 
                            Helgrillet indrefilet av storfe
Helgrillet indrefilet er sommer på sitt beste! Å grille en hel indrefilet er heller ikke så vanskelig som du kanskje tror. Beregn 150-200 gram kjøtt per person.
 
                            Hjemmelaget pommes frites
Hjemmelaget pommes frites er enkelt å lage og veldig godt! Dette er en litt sunnere variant hvor de stekes i ovn i stedet for å frityrstekes.
 
                            Enkel hjemmelaget hamburgerdressing
Hjemmelaget hamburgerdressing trenger ikke å være komplisert! Denne enkle dressingen er knallgod og består av kun tre ingredienser.
 
                            Kaaynes Gilde frokost-sandwich med indrefilet
Prøv "Kaayne lager mat" sin digge Gilde frokost-sandwich med indrefilet.
 
                            Kaaynes Indrefilet sandwich med chimichurri og mozzarella
Prøv "Kaayne lager mat" sin digge sandwich med indrefilet, chimichurri, mozzarella og tomat!
