Kjøttboller med potetmos og fløtesaus

30m Middels 4 pers.

Kjottboller med flotesaus

Kjøttboller med fløtesaus og potetmos er middag etter ekte norsk tradisjon!

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Skrell potet og del den opp i mindre biter. Kok den myk i saltet vann. Når potetene er ferdig kokt heller du av vannet og har i smør, melk og krydder. Mos potetene godt sammen. Husk å hold mosen varm uten å brenne den.

2

Kok opp brokkoli

Del opp brokkolien og kok den 2 minutter i saltet vann

3

Stek kjøttboller og varm opp sausen

Kutt rødløk i båter. Stek kjøttbollene i litt smør i panna til de har fått litt mer farge og blitt varme. Varm opp fløtesaus. Server med friske tyttebær og persille.

Vel bekomme, fra den norske bonden!