Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Kutt paprika, tomater og rødløk i biter og fres de i varm olje til de er blanke. Ha i tomatpure og rør godt.
2 Hell over hakkede tomater og krydder
Hell over hakkede tomater og krydre med chilipulver, oregano salt og pepper.
3 Trekk pølsene
Kutt pølsene i biter og la de trekke i gryten i ca. 10 minutter. Server gryten med urter, for eksempel frisk rosmarin. Den kan også serveres med ris om ønskelig.
Vipps, så har du kanskje verdens beste pølsegryte. Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Wienerpølser | 1 pk | |
Hakket tomat (hermetisert) | 1 boks | |
Tomatpuré | 1 ss | |
Crème fraîche | 1 dl | |
Rød paprika | 1 stk | |
Cherrytomater | 10 stk | |
Rødløk | 1 stk | |
Chilipulver | 0,5 ts | |
Salt & Pepper | ||
Timian |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Pytt i panne med pølsebiter
Pytt i panne med pølserbiter er en real klassiker! Denne varianten er litt sunnere.
Shakshuka med pølsebiter og egg
Shakshuka er en spennende jødisk rett som egner seg både til frokost, lunsj og middag!
Grillpølsespyd
Grillpølsespyd er enkelt, godt og det er bare fantasien som setter en stopper for hvilke kombinasjoner man kan lage det av. Her er et forslag fra den norske bonden!
Quesedilla med pølse
Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?
Pasta med pølse
Pasta med pølse er en barnevennlig og rask middag! Denne lages med en enkel og god tomatsaus.