Man kan benytte seg av ferdig oppskårede stykker av lammekjøtt fra Gilde hvis man ikke ønsker å skjære opp et lammelår.
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Del lammet i terninger og bland sammen med hvitløk, krydder, olivenolje og persille. Eventuelt kan du bruke ferdig oppskåret grytekjøtt av lam. Sett i kjøleskapet og la det marineres minst en time. Del paprika i grove terninger, tre paprika og ferdigmarinert lammekjøtt på pinner. Stek lammespydene på alle sider i en panne eller grillpanne
2
Salat
Del cherrytomater i to og agurk og fetaost i terninger. Bland sammen i en bolle og topp gjerne litt med olivenolje.
3
Tzatziki
Riv agurken på et rivjern og press ut vannet, bland sammen med yoghurt, hvitløk og cayennepepper. Smak til med salt og pepper. Stek tortillalefsene i en tørr panne og del sitronen i skiver.
Vel bekomme, fra den norske bonden!