Fremgangsmåte
1 Begynn med å lage urtesmør
Lag urtesmør. Bland romstemperert smør med finhakket hvitløk og urter og la smakene sette seg mens du forbreder retsen av middagen.
2 Kok opp pasta og bland med pastasaus
Kok pasta etter pakningsbeskrivelsen og hell over et glass med favoritt-pastasausen din. Stek kjøttbollene i litt smør eller olje.
3 servér
Servér spaghetti med kjøttboller, smuldret chevre og grovhakket rosmarin – landbrød med urtesmør setter prikken over i'en!
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Svenske kjøttboller 800g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde kjøttboller | 1 pk | |
Pasta, tørr | 1 pk | |
Tomatsaus | 1 glass | |
Landbrød | 1 stk | |
Romtemperert smør | 4 ss | |
Hakkede urter (f.eks. timian, persille og oregano) | 2 ss | |
Hvitløksfedd | 1 stk | |
Chevre | 1 stk | |
Rosmarin |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Relaterte oppskrifter
Klassisk pasta med italienske kjøttboller
En ekte italiensk klassiker med våre beste kjøttboller noensinne! Oppskriften er laget av norges kokkelandslag.
Spagetti med italienske kjøttboller og tomatsaus
Vi har laget våre beste kjøttboller noensinne! Grovkverna og krydra til perfeksjon.
Desiree's sunne og raske pastarett med ytrefilet
Mager og proteinrik familiemiddag ferdig på 15 minutter!
Pizza med pepperoni og skinke
Pizza med pepperoni og skinke er en klassiker det er vanskelig å ikke elske. Ikke minst er den enkel!