Pasta penne med kjøttsaus og grønnsaker

35m Lett 4 pers.

Pasta penne med kjøttsaus

Denne oppskriften på pasta penne lages med nydelig kjøttsaus! Velg Gilde kjøttdeig med 100% norsk kjøtt i denne retten.

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Bruk en stor gryte eller en dyp stekepanne. Hell olje i pannen og varm godt opp. Stek kjøttdeigen i to omganger for best resultat. Bruk en gaffel eller stekespade for å dele den opp.

Er du i tvil om hvordan du bør steke kjøttdeigen for best resultat, sjekk: Dette er slik du skal steke kjøttdeigen. Ferdig snakka!

2

Lag kjøttsausen

Tilsett grovhakket løk og finhakket hvitløk i kjøttdeigen. La det surre til løken er myk. Tilsett grønnsaker skåret i biter. Ha i to bokser hakkede tomater, krydder, tomatpuré, buljong og vann. Rør godt og la det småkoke i ca. 15-20 minutter under omrøring.

3

Kok pasta

Kok opp pasta i henhold til anvisningen på pakken mens sausen koker. Bruk gjerne fullkornspasta. Strø over fersk timian rett før servering og godt med parmesan over!