Pinnekjøttrester med tabbouleh og yoghurt-dressing

30m Middels 4 pers.

Pinnekjott rester med tabbouleh granateple og yoghurt dressing no025679

I denne retten bruker du pinnekjøttrester. Hvis du vil prøve denne retten uten at du har rester, beregner du ca. 400 - 600g pinnekjøtt.

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Riv pinnekjøttet i biter og varm det i ovnen på 200 grader mens du lager salaten.

2

Lag salaten

Kok bulgur eller couscous som anvist på pakken. Finhakk persille og mynte og ha i en bolle. Del opp tomatene i små biter og bland sammen med urtene. Rasp over litt sitronskall og press i sitronsaft. Tilsett olivenolje og bulgur/couscous. Bland godt sammen og smak til med salt og pepper. Ha over på et fint stort fat og topp med granateplekjerner og litt frisk mynte.

3

Lag dressing

Bland sammen yoghurt med krydder, finhakket hvitløk og limesaft. Topp bulgursalaten med pinnekjøtt og server med dressing.

Vel bekomme, fra den norske bonden!