Oppskrift
Pinnekjøttrester med tabbouleh og yoghurt-dressing
35 min Middels 4 porsjoner
I denne retten bruker du pinnekjøttrester. Hvis du vil prøve denne retten uten at du har rester, beregner du ca. 400 - 600g pinnekjøtt.
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Riv pinnekjøttet i biter og varm det i ovnen på 200 grader mens du lager salaten.
2
Lag salaten
Kok bulgur eller couscous som anvist på pakken. Finhakk persille og mynte og ha i en bolle. Del opp tomatene i små biter og bland sammen med urtene. Rasp over litt sitronskall og press i sitronsaft. Tilsett olivenolje og bulgur/couscous. Bland godt sammen og smak til med salt og pepper. Ha over på et fint stort fat og topp med granateplekjerner og litt frisk mynte.
3
Lag dressing
Bland sammen yoghurt med krydder, finhakket hvitløk og limesaft. Topp bulgursalaten med pinnekjøtt og server med dressing.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Se flere juleoppskrifter

Pinnekjøtt med jordskokk- og potetgrateng
Oppskrift
180 min (35 min arbeid) Middels 4 porsjoner

Pinnekjøtt med «Pommes Anna» på kålrot og søtpotet
Oppskrift
180 min (60 min arbeid) Vanskelig 4 porsjoner

Grillet pinnekjøtt med rødkålsalat, nøtter og klementin
Oppskrift
180 min (45 min arbeid) Middels 4 porsjoner

Pinnekjøtt med jordskokk- og potetgrateng
Oppskrift
180 min (35 min arbeid) Middels 4 porsjoner