Go to main content
Pinnekjøttrester med tabbouleh og yoghurt-dressing

I denne retten bruker du pinnekjøttrester. Hvis du vil prøve denne retten uten at du har rester, beregner du ca. 400 - 600g pinnekjøtt.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Pinnekjott rester med tabbouleh granateple og yoghurt dressing no025679
30 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Riv pinnekjøttet i biter og varm det i ovnen på 200 grader mens du lager salaten.

2 Lag salaten

Kok bulgur eller couscous som anvist på pakken. Finhakk persille og mynte og ha i en bolle. Del opp tomatene i små biter og bland sammen med urtene. Rasp over litt sitronskall og press i sitronsaft. Tilsett olivenolje og bulgur/couscous. Bland godt sammen og smak til med salt og pepper. Ha over på et fint stort fat og topp med granateplekjerner og litt frisk mynte.

3 Lag dressing

Bland sammen yoghurt med krydder, finhakket hvitløk og limesaft. Topp bulgursalaten med pinnekjøtt og server med dressing.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Gilde Pinnekjøtt 400 - 600 g
Bulgur 3 dl
Persille 30 g (30g = ca. 1 potte)
Tomater 350 g (ca. 4 stk)
Sitron (saft og revet skall) 1 stk
Olivenolje 2 ss
Frisk mynte (grovhakket) 1 neve
Salt & Pepper
Granateple 1 stk
Dressing
Yoghurt naturell 2 dl
Spisskummen 0,5 ts
Paprikapulver 0,5 ts
Hvitløksfedd 2 stk
Limesaft 0,5 stk
Salt & Pepper

Gluten
Melkeprotein inkl laktose

Se flere juleoppskrifter

Pinnekjott med jordskokk og potetgrateng no025675

Pinnekjøtt med jordskokk- og potetgrateng

Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 35 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.

Pinnekjott med Pommes Anna pa kalrot og sotpotet no025685
Rating of this product is 5 out of 5.

Pinnekjøtt med «Pommes Anna» på kålrot og søtpotet

Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 60 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.

Grillet pinnekjott med rodkalsalat med pistasjnotter og klementin no025677
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillet pinnekjøtt med rødkålsalat, nøtter og klementin

Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 45 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.