Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Kutt rotgrønnsaker i små biter og kok de lett møre i kokende vann og ha de deretter i en stor stekepanne og stek det gyldent sammen med olje og smør. Ha over godt med pepper og litt salt.
2 Varm kjøttboller med grønnsaker
Ha over kjøttbollene og la de bli varme sammen med resten av grønnsakene i stekepannen.
3 Rør sammen
Rør sammen crème fraiche og pepperrotkrem og server dette som en dressing. Godt med eggeplomme til. Dryss over timian til slutt.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde kjøttboller | 1 pk | |
Rotgrønnsaker (f.eks. gulrot, sellerirot, pastinakk og søtpotet) | ||
Salt & Pepper | ||
Smør | 3 ss | |
Olje | ||
Eggeplomme | 4 stk | |
Crème fraîche | 1 beger |
Melkeprotein inkl laktose |
Egg |
Relaterte oppskrifter
Klassisk pasta med italienske kjøttboller
En ekte italiensk klassiker med våre beste kjøttboller noensinne! Oppskriften er laget av norges kokkelandslag.
Spagetti med italienske kjøttboller og tomatsaus
Vi har laget våre beste kjøttboller noensinne! Grovkverna og krydra til perfeksjon.
Desiree's sunne og raske pastarett med ytrefilet
Mager og proteinrik familiemiddag ferdig på 15 minutter!
Pizza med pepperoni og skinke
Pizza med pepperoni og skinke er en klassiker det er vanskelig å ikke elske. Ikke minst er den enkel!