Go to main content
Ribbe på peking (duck) vis

Bytt ut anda i den kinesiske retten "Peking Duck" med den tradisjonelle norske ribba.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Gilde Pekingribbe no017307 Foto Isidor Åstrøm
15 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Skjær ribbekjøttet i fine strimler. Fres ribberestene i olje med kinesisk five spice krydder.

2 Lag saus og kutt opp grønnsaker

Bland plommesaus med litt sesamolje og smør blandingen på lefsene. Legg ribbe, agurk og vårløk langs den ene lefsekanten, rull så sammen lefsen. Skjær den i skiver og server.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Ribbe fra Gilde 4 biter
Five Spice Powder (kinesisk krydderblanding) 1 ts
Lomper 4 stk
Plommesaus (Plum sauce) 2 ss
Sesamolje 0,5 stk
Vårløk 4 stk (i strimler)
Agurk 0,5 stk (i atrimler)

Gluten

Se flere oppskrifter

Chicharrónes med avocado og baconmarmelade
Rating of this product is 5 out of 5.

Chicharrónes med guacamole og baconmarmelade

Chicharrones er en populær snackrett i forskjellige latinamerikanske land, samt i Spania og Filippinene. Resultatet er en sprø, puffy og gyldenbrun ribbe-snack som kan spises alene eller nytes med…

Birger tilbereder viser hvordan man far spro svor no030893

Birger Frimo garanterer deg sprø svor til julemiddagen!

Langtidsstekt ribbe på et fat med tilbehør
Rating of this product is 4.74 out of 5.

Langtidsstekt ribbe

Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør.

Ribbe no028061
Rating of this product is 4.57 out of 5.

Hel ribbe på fat med deilig tilbehør

Vi garanterer ribbe med sprø svor og saftig kjøtt.

Juleribbe

Slik tiner du ribba på rett måte

Hvordan tine ribbe riktig? Her får du svaret!