Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Skjær ribbekjøttet i fine strimler. Fres ribberestene i olje med kinesisk five spice krydder.
2 Lag saus og kutt opp grønnsaker
Bland plommesaus med litt sesamolje og smør blandingen på lefsene. Legg ribbe, agurk og vårløk langs den ene lefsekanten, rull så sammen lefsen. Skjær den i skiver og server.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Ribbe fra Gilde | 4 biter | |
Five Spice Powder (kinesisk krydderblanding) | 1 ts | |
Lomper | 4 stk | |
Plommesaus (Plum sauce) | 2 ss | |
Sesamolje | 0,5 stk | |
Vårløk | 4 stk (i strimler) | |
Agurk | 0,5 stk (i atrimler) |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Chicharrónes med guacamole og baconmarmelade
Chicharrones er en populær snackrett i forskjellige latinamerikanske land, samt i Spania og Filippinene. Resultatet er en sprø, puffy og gyldenbrun ribbe-snack som kan spises alene eller nytes med…
Langtidsstekt ribbe
Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør.