Trines indrefilet med pistou og lun paprikasalat

1 t Lett 4 pers.

Indrefilet med pistou og lun paprikasalat

Deilig og enkelt grilltips laget av Trine fra den populære "Trines matblogg".

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Del paprikaene i to på langs og fjern stilk, kjerner og frø.

Pensle dem med litt nøytral olje og grill dem på begge sider på høy varme noen minutter, til de er litt svidd på oversiden og er møre og fine.(Alternativt kan du grille dem i stekeovnen.)

Legg dem deretter i en plastpose som du knyter igjen. La dem hvile noen minutter, fjern skinnet og skjær paprikaene i tynne strimler.

Krydre dem med litt salt og pepper, og legg dem i en liten salatbolle.

Ringle litt av din beste olivenolje over, og smuldre over litt feta. Dryss deretter over ristede pinjekjerner og frisk persille.

2

Kok og grill poteter

Kok potetene i lettsaltet vann i ca. 10 minutter. Hell av vannet og pensle dem med litt nøytral olje. Grilles til de er møre.

3

Lag pistou

Ha urter, hvitløk, parmesan og olivenolje i en beholder med høye kanter, og kjør det med en stavmikser til urtene og hvitløken er knust.

Tilsett eventuelt litt mer olivenolje, til du får ønsket konsistens på pistouen. Pistou er holdbar i ca. 1 uke i kjøleskapet.

4

Grill lyst kjøtt indrefilet og servér

Grill eller stek den ferdig krydrete indrefileten i 3-4 minutter på hver side på medium til høy varme, til den er gjennomstekt.

Serveres med paprikasalat, poteter og pistou som tilbehør.

Vel bekomme, fra Trine og den norske bodnen!