Hamburgerrygg på hashbrownpizza

Hamburgerrygg på hashbrownpizza

  • Tilbredningstid:

    30 min

Ingredienser

  • 4 stk poteter
  • 1 pk revet mozzarella
  • 1 stk egg
  • 1 fedd hvitløk
  • Salt & pepper
  • Smør
  • 1 ½ pk Gilde Hamburgerrygg
  • 4 stk egg
  • 2 never minispinat
  • 8 stk aspargis
  • 2 ss hakket gressløk

Oppskrift

  1. Skrell og rasp poteter. Ha det i et døslag og press ut mest mulig fuktighet.  
  2. Ha det i en bolle og rør inn raspet mozzarella, egg, hakket hvitløk, salt og pepper. Smelt smør i en liten panne og ha i potetrøren og lag 4 stk “pizzabunner”. Legg de til side og hold de lune under et kjøkkenhåndkle.
  3. Høvle aspargis i tynne strimler med en ostehøvel og legg i isvann så de blir crispy. Stek egg og fordel de på hver sin hashbrownpizza.
  4. Topp med aspargis, spinat og så mye hamburgerrygg du ønsker og server de med hakket gressløk eller en annen urt hvis du ønsker det.