Oppskrift
Smørbrød med leverpostei, sopp og fennikel
15 min Middels 4 porsjoner
Smørbrød med Gilde leverpostei med pepper og sopp. Dette smørbrødet er utrolig godt. Enkel å lage og et godt tips til deg som skal lage en ekstra god lunsj!
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Skjær fennikel i tynne skiver med en mandolin eller ostehøvel. Legg skivene i kaldt vann og sett i kjøleskapet i 10 minutter. Da blir de ekstra sprøe!
2
stek sopp og landbrød i smør
Stek soppen i litt smør. Ha over salt og pepper. Skjær brødet i tykke skiver. Du kan eventuelt riste eller smørsteke skivene for et deilig og sprøtt resultat.
3
Del posteien i skiver og legg den på brødskivene. Topp med nystekt sopp, fennikel og frisk kjørvel!
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Se flere oppskrifter

Lun leverpostei med bacon
Oppskrift
30 min Lett 4 porsjoner

Ovnsbakt leverpostei og bacon på rugbrød
Oppskrift
35min Lett 4 porsjoner

Blings med ovnsbakt leverpostei, grillet squash, sopp og rødbeter
Oppskrift
15 min Middels 4 voksne porsjoner

Rugbrød med grov leverpostei, lettsyltet agurk og spirer
Oppskrift
15 min Lett 1 porsjoner