Karbonader i pitabrød

Karbonader i pitabrød

Karbonader i pitabrød med hjertesalat, tomater, agurk, pannestekt paprika, rødløk, tzatziki irørt mais toppet med oregano
  • Tilbredningstid:

    30 min

Denne retten er inspirert av Shyama

Ingredienser

Du trenger

  • 1 pakke Gilde karbonader
  • 3 dl tykk yoghurt
  • 2 fedd hvitløk
  • ½ stk agurk
  • 1 dl mais
  • salt og pepper
  • 1 neve fersk oregano
  • 4 pitabrød (4-8 stk)
  • 2 stk røde paprika
  • 1 boks cherrytomater
  • 1 hode hjertesalat
  • 1 stk rødløk

Oppskrift

Bland sammen yoghurt og presset hvitløk i en skål. Rasp agurken grovt og press ut væsken. Ha i agurk og mais i yoghurten, bland godt sammen og smak til med salt og pepper. Del opp paprika i store båter. Stek de i en panne i litt olje, evt. 15 minutter i ovnen i en ildfastform. 

Del opp pita brødene på midten.

Stek Gilde karbonader i litt smør i en stekepanne på middels temperatur til de er gjennomvarme.

Server de nystekte karbonadene i pitabrød med hjertesalat, rødløk i båter, delte tomater, tzatziki, grillet paprika og litt oregano.

Vel bekomme, fra den norske bonden!