Omelett med bogskinke

Omelett med bogskinke

Omelett med bogskinke
  • Tilbredningstid:

    20 min

Omelett med vårløk, bogskinke i terninger, pannestekte cherrytomater, satl og pepper, toppet med basilikum – Omeletten foldes halveis over. Toppes med timian, - salattopper ved siden av.

Ingredienser

Du trenger:

  • 1 pk Gilde bogskinke
  • 1 fedd hvitløk
  • 8 stk Prior egg
  • 4 ss melk
  • olje/smør til steking
  • 4 stilker vårløk
  • 1 boks cherrytomater
  • 1 neve timian eller basilikum
  • 1 pose salattopper
  • salt & pepper

Oppskrift

Slik gjør du:

Del bogskinke i terninger og pannestek lett i olje med et fedd knust hvitløk. Visp sammen egg og melk og lag en stor omelett eller 4 små i  panne. Ha olje eller smør i stekpannen. Legg i strimlet vårløk og hell i eggeblandingen. Stek på middels varme og la den bli fast før du strør på bogterninger og folder den over ved servering på tallerker med litt salattopper. Topp med pannestekte cherrytomater, salt, pepper og urter. Lager du en stor omelett setter du på et lokk og stek på lav varme slik at den ikke brenner seg.

Tips: Godt med guacamole

Vel bekomme, fra den norske bonden!