Fremgangsmåte
1 Skru på stekeplaten, men ikke for varmt!
Skru på stekeplata til middels høy temperatur. Bruk litt smør i panna, da svir ikke baconet seg og får en ekstra god smak.
2 Mykt eller sprøstekt bacon?
Mykstekt: Er du en av de som liker baconet saftig og så vidt stekt. Snu baconet etter et par minutter, skru av pannen og svi av på den andre siden.
Sprøstekt: Jo lengre du steker baconet, jo sprøere og saltere blir det.
3 La baconet renne av seg på kjøkkenpapir
Ferdigstekt bacon legges på tørkepapir for å trekke ut overskuddsfett.
Lær mer
Marinade til marmorert svinekjøtt
Marinaden gir saftighet og fremmer smak på en fin måte, med runde og brede aromaer. Soyaen gir også en fin farge.
Marinade til magert svinekjøtt
Smaksstoffene fra krydderet er fettoppløselig noe som gjør biffen smakfull og aromatisk.
Marinade til entrecôte
Denne marinaden er perfekt til entrecôte og annet marmorert storfekjøtt. Smaksstoffene fra krydderet er fettoppløselig noe som gjør biffen smakfull og aromatisk. Perfekt på grillen i sommer.
Marinade til biff
En god marinade til biff på grillen løfter smaken til nye høyder. Denne oppskriften er enkel og rask, og passer best til magert kjøtt av storfe. Denne marinaden gjør biffen frisk og saftig.
Hvordan lage pulled pork?
Pulled pork eller revet svinekjøtt om du vil, er langtidsstekt svinekjøtt og serveres på mange restauranter. I denne guiden viser vi det hvordan du lager din helt egen hjemmelagde pulled pork. beregn…