Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.
Fremgangsmåte
1
Skru på stekeplaten, men ikke for varmt!
![1 pannestekt bacon](https://www.gilde.no/assets/images/oppskrifter/_crop820xauto/1-pannestekt-bacon.jpg)
Skru på stekeplata til middels høy temperatur. Bruk litt smør i panna, da svir ikke baconet seg og får en ekstra god smak.
2
Mykt eller sprøstekt bacon?
![2 pannestekt bacon](https://www.gilde.no/assets/images/oppskrifter/_crop820xauto/2-pannestekt-bacon.jpg)
Mykstekt: Er du en av de som liker baconet saftig og så vidt stekt. Snu baconet etter et par minutter, skru av pannen og svi av på den andre siden.
Sprøstekt: Jo lengre du steker baconet, jo sprøere og saltere blir det.
3
La baconet renne av seg på kjøkkenpapir
![3 pannestekt bacon](https://www.gilde.no/assets/images/oppskrifter/_crop820xauto/3-pannestekt-bacon.jpg)
Ferdigstekt bacon legges på tørkepapir for å trekke ut overskuddsfett.