Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Kok eggene i 8- 10 minutter. Hakk 5 av de 6 opp i biter og bland det med rømme, majones, hakket vårløk og smak til med salt og pepper. Dette kan du fint gjøre før turen også.
2
Skjær passende skiver av brødet, smør på eggesalaten topp det raust med familiens spekeskinke, eggebåter og et persilledryss.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Familiens Spekeskinke 80g
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Spekeskinke | 1 pk | |
| Landbrød | 4 skiver | |
| PRIOR egg | 6 stk | |
| Vårløk | 2 stk | |
| Majones | 1 dl | |
| Rømme | 1 dl | |
| Persille | ||
| Salt & Pepper | ||
| Gluten |
| Egg |
| Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Pølse på termos
Ikke gjør denne vanlige feilen når du skal lage pølse på termos! Dette er trikset du må kunne som sikrer at pølsa ikke sprekker i termosen!