Fremgangsmåte
1 Lag syltet rødløk og ta med på turen
Skjær rødløken i tynne skiver og kok opp syltelaken. Ta kjelen av platen og legg rødløken i laken, la den stå å trekke i minimum 30 minutter.
2 Ha kokende vann i termosen!
Ha kokende vann på termosen og skru igjen før du går på tur. NB! ikke ha pølsene oppi termosen før du går ut. Da risikerer du at pølsene sprekker. Ta heller med pølsepakken i sekken og legg de oppi termosen og la de trekke i 10 minutter før dere skal spise.
3 Server
Server varme pølser fra termosen med lomper og tilbehør.
Du trenger | ||
---|---|---|
Wienerpølser | 1 pk | |
Lomper | 1 pk | |
Sennep | 1 glass | |
Ketchup | 1 flaske | |
Aioli | 1 boks | |
Finhakket gressløk | 1 stk | |
Syltet rødløk | 1 glass | |
Dette trenger du for å lage syltet rødløk | ||
Rødløk | 2 stk | |
Vann | 1 dl | |
Hvitt sukker | 1 dl | |
Eplecidereddik | 1 dl |
Gluten |
Sennep |
Egg |
Se flere oppskrifter
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Bålpølse - pølse i pinnebrød
Grillpølsene surres inn i strimler av ferdig pizzadeig eller i pinnebrød. Et perfekt turmåltid!
Grillpølse med nanbrød, grillet paprika og gremulata
Deilig og utradisjonell turmat! prøv denne varianten i pølsepausen.