Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Begynn med å sette stekeovnen på 225 grader. Stek så kantarellene i smør, og krydre med salt og pepper. Smør pitabrødene med rømme, legg på revet ost og kantareller.
2
Stek på 225 grader til brødet har fått farge og osten er smeltet. Riv spekeskinken i mindre biter, og fordel oppå birkebeinerpizzaene. Dryss over vårløk, og server.
TIPS!
Birkebeinerpizzaene kan også stekes i bålpanne og serveres i friluft
Birkebeiner Spekeskinke 100g
Du trenger | ||
---|---|---|
Kantareller | 1 pk | |
Smør | ||
Salt & Pepper | ||
Pitabrød | 4 stk | |
Spekeskinke | 8 skiver | |
Vårløk | 2 stk | |
Hakkede urter (f.eks. timian, persille og oregano) |
Melkeprotein inkl laktose |
Gluten |
Flere pizzaoppskrifter
Glutenfri pizza med spekeskinke
Denne pizzaen er like god, bare glutenfri. Selvfølgelig kan du bruke annen pizza-topping dersom du ønsker det, men vi lover deg at hvis du liker ost og spekemat, kommer du til å elske denne varianten!
Pizza Capriccosa med ekte løvtynn skinke
Obs: Dersom du lager hjemmelaget deig tilsvarer tilberedningstid + heving av deigen ca. 3 timer totalt før pizzaen er klar til å spises.
Pizza med pepperoni og skinke
Pizza med pepperoni og skinke er en klassiker det er vanskelig å ikke elske. Ikke minst er den enkel!
Italiensk pizza med salami silliana og sopp
I mange århundrer var pizza en italiensk bonderett. Det var en fattigmanns kost og besto kun av dagens pizzabunn. Hovedsakelig ble pizza solgt av omreisende handelsmenn til fattige bønder i Napoli på…