Fremgangsmåte
1 Tilbered brokkolisalat
Kutt pølsene i små terninger og stek de gylne i en middels varm stekepanne med smør. Kutt så rå brokkoli i små biter og rødløk i båter.
2 Vend inn majonesblanding
Rør sammen majones, creme fraiche, sukker og eddik. Vend inn brokkoli og rødløk i majones-blandingen. Bland godt sammen. Dryss så over de stekte pølsebitene og tranebær.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Grillpølse 600g
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Grillpølser | 1 pk | |
| Brokkoli | 1 stk | |
| Majones | 2 dl | |
| Crème fraîche | 1 dl | |
| Hvitt sukker | 1 ts | |
| Eplecidereddik | 1 ss | |
| Rødløk | 1 stk | |
| Tranebær | 3 ss | |
| Egg |
| Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…
Pytt i panne med pølsebiter
Pytt i panne med pølserbiter er en real klassiker! Denne varianten er litt sunnere.