Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Skjær agurk i små terninger og legg i en bolle. Tilsett eddik, sukker, salt og urter. Bland godt og ta med på tur i en boks.
2 Skjær spiralmønster i pølsa
Tre grillspydet gjennom pølsa og skjærer den i et spiralmønster med kniv. Du snurrer forsiktig pølsa rundt, mens kniven skjærer rundt og nedover i et spiralmønster.
3 Grill og server
Grill på bålet og server i brød eller lompe med tilbehør!
Grillpølse 600g
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Grillpølser | 8 stk | |
| Pølsebrød | 1 stk (eller lomper) | |
| Ketchup | ||
| Chilimajones | ||
| Sennep | ||
| Sprøstekt løk | ||
| Agurksalat | ||
| Agurk | 0,5 stk | |
| Eplecidereddik | 2 ss | |
| Hvitt sukker | 0,5 ss | |
| Hakkede urter (f.eks. timian, persille og oregano) | etter smak | |
| Salt & Pepper | etter smak | |
| Gluten |
| Egg |
| Sennep |
| Soya |
Flere oppskrifter til pølsepausen
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Bålpølse - pølse i pinnebrød
Grillpølsene surres inn i strimler av ferdig pizzadeig eller i pinnebrød. Et perfekt turmåltid!
Grillpølse med nanbrød, grillet paprika og gremulata
Deilig og utradisjonell turmat! prøv denne varianten i pølsepausen.
Pølse på termos
Ikke gjør denne vanlige feilen når du skal lage pølse på termos! Dette er trikset du må kunne som sikrer at pølsa ikke sprekker i termosen!