Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Skjær pølsene i biter. Ha pølse, egg, fløte og ost i en bolle og pisk ingrediensene sammen.
2 Hell røren i en beholder som egner seg på tur
Tilsett tomater som er delt i to, finhakket purre og urter. Litt salt og pepper er også godt å ha i. Hell røren over i et glass, termos eller lignende og ta med på tur.
3 Stek røren på tur
Smelt smør i en panne og lag omelett over bålet, eller stek på stormkjøkken!

Grillpølse 600g
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Grillpølser | 4 - 6 stk | |
| Pølsebrød | 8 stk (eller lomper) | |
| PRIOR egg | 5 stk | |
| Fløte | 1,5 dl | |
| Revet ost | 50 g | |
| Cherrytomater | 7 - 10 stk | |
| Purre | 0,25 stk | |
| Oregano | etter smak | |
| Salt & Pepper | etter smak | |
| Smør eller olje til steking | ||
| Gluten |
| Egg |
| Melkeprotein inkl laktose |
| Soya |
Flere oppskrifter til pølsepausen
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Bålpølse - pølse i pinnebrød
Grillpølsene surres inn i strimler av ferdig pizzadeig eller i pinnebrød. Et perfekt turmåltid!
Grillpølse med nanbrød, grillet paprika og gremulata
Deilig og utradisjonell turmat! prøv denne varianten i pølsepausen.
Pølse på termos
Ikke gjør denne vanlige feilen når du skal lage pølse på termos! Dette er trikset du må kunne som sikrer at pølsa ikke sprekker i termosen!