Fremgangsmåte
1 Til servering
kokt ris, brød eller pitabrød, lettrømme og frisk koriander.
2 Slik gjør du
Brun kjøttdeigen sammen med finhakket hvitløk og chili i litt olje. Hakk kjøttdeigen i små biter. Bruk en gaffel.
3 Tilsett resten og kok opp
Hell over tomatene og la det koke opp. Bland inn kidneybønner og hvite bønner. Skjær paprikaen i strimler og løken i tynne båter. Tilsett grønnsakene sammen med krydder, salt og pepper. La alt små koke i 15 min.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde kjøttdeig | 400 g | |
Hvitløksfedd | 3 stk | |
Rød Chili | 1 stk | |
Olje | 2 ss | |
Finhakkede tomater (boks) | 1 boks | |
Kidneybønner | 1 boks | |
Gul løk | 2 stk | |
Grønn paprika | 2 stk | |
Tørket oregano | 1 ss | |
Salt & Pepper |
Prøv også
Chicharrónes med guacamole og baconmarmelade
Chicharrones er en populær snackrett i forskjellige latinamerikanske land, samt i Spania og Filippinene. Resultatet er en sprø, puffy og gyldenbrun ribbe-snack som kan spises alene eller nytes med…
Klassisk lammefrikassé
Lammefrikassé er Norsk tradisjonsmat på sitt beste og smaker fantastisk. Nydelig lammekjøtt kokt sammen med grønnsaker, servert med fyldig og lys saus. Tradisjonell og god søndagsmiddag.
Taco til middag
Nordmenn elsker taco til middag, spesielt på fredagskvelden. Og hva er vel bedre enn taco laget av ekte norske råvarer fra Gilde? På denne siden finner du oppskrifter på klassisk norsk taco, men også…